Mød Astrid Lund-Pedersen – praktikant ved Sager der Samler

Astrid 1024x400

Astrid er 24 år og har afsluttet sin Bachelor i Antropologi. Astrid er startet i selvvalgt praktik i Sager der Samler for at prøve sig selv af i et udviklingsmiljø, som kan give hende inspiration og erfaring til at træffe det rigtige valg af kandidatuddannelse, som er hendes næste skridt på uddannelsesstigen.

Astrid startede sit praktikophold i starten af september, og hun har indtil videre planlagt at være i praktikforløbet frem til februar: ”Jeg blev fanget af opslaget fra Sager der Samler, da jeg længe har ønsket mig at arbejde med og lære mere om kommunikation”.

Astrid samarbejder med Mette i kommunikation af Sager der Samler – både af selve sagerne, aktiviteter i huset, og ikke mindst kommunikation om mennesker der er engageret i sagerne,

”Jeg er rigtig heldig, at jeg har fået mulighed for at starte op med konkrete kommunikations-opgaver, som er vigtige for Sager der Samler – jeg har fra starten kunnet mærke at der er brug for mig og de ting jeg kan”

Praktikken er i vinkel – samfundsvinkel, vel at mærke

Astrid har altid været meget optaget af samfundsforhold, og hun betragter sig selv fan af den danske velfærdsmodel. Astrid er specielt nysgerrig på nye måder at arbejde med samfundets problemstillinger på, og her ser hun Sager der Samler som et godt sted at prøve sig selv af og lære noget nyt,

”Mit praktikophold i Sager der Samler er drevet af lysten til at være med til noget spændende – jeg kan her være med til at udvikle både konkrete tiltag og abstrakte ideer, samt opnå læring i samspil med andre. Og så har Sager der Samler en stærk samfundsvinkel som matcher mine værdier”

Mit mål for fremtiden er konstant under udvikling. Et delmål ad gangen.

Astrid er af natur procesorienteret og har ikke defineret sig et klart karrieremål: ”Min første karrieredrøm var Politihund! Men min fysiske hæmsko – at jeg er menneske – gjorde at jeg måtte skifte fokus”. Og dette fokus er stadig under udvikling,

”Jeg tænker meget over, hvordan min fremtid skal forme sig; jeg møder hele tiden nye mennesker, lader mig inspirere og bliver koblet på spændende sager, som jeg så efterhånden finder min egen rolle i. Og jeg er ikke i tvivl om, at det også baner vejen for en god fremtid”.

Min praktik skal hjælpe mig med de nærmeste fremtidsvalg

Efter Nytår skal Astrid beslutte sig for, hvilken vej hun skal fortsætte sin uddannelse. Tanker og ideer flyver allerede rundt i hovedet, men en ting er sikker:

”Jeg ønsker mig at Sager der Samler bliver ved med at pirre min lyst og nysgerrighed, at jeg får endnu flere udfordringer både personligt og fagligt – og så er jeg overbevist om at jeg skal have en rolle her i huset fremover, som frivillig i spændende sager også efter mit praktikophold.”

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *