Vaskeriet er åbnet i Søvangens fællesvaskeri i Brabrand

Tirsdag den 3. januar kl. 9.30 åbnede ‘Vaskeriet’. Det er en socialøkonomisk virksomhed, der producerer rent vasketøj, fællesskab og øvebaner for udviklingshæmmede. Katja og Lotte, som er de første medarbejdere, klippede snoren med borgmesterens guldsaks og måtte derefter give mange interviews til de fremmødte medier.

Pia Stabell Hjort og Katrine Knudsen er initiativtagere til Vaskeriet. De seneste tre år har de stået bag Sammen om DHL Stafetten og det er netop erfaringerne herfra, der er blevet til drømmene om en socialøkonomisk virksomhed.

Vaskeriet har ikke sine egne vaskemaskiner, men låner istedet ledig kapacitet i fællesvaskeriet i boligblokkene Søvangen, som er en afdeling af Brabrand Boligforening. Der er åbent hver tirsdag og torsdag fra kl. 8.30 til 16.00.

Læs artiklen i Aarhus Stiftstidende eller se indslaget i TV2 Østjylland.

 

Share:

Kommentarer ( 1 )

  • Birgitte Frøhmø says:

    Hej – super lækkert initiativ – jeg vil høre om der er nogen der ved om man kan genbruge det plastik der er omkring frikadellerne i føtex til 36.95kr for 4stk – det er dem der ligger i noget flamingo-bund. Man kan tit få dem både varme og kolde; jeg får ret meget plastik-celofan af den slags et par gange om ugen i vores husholdning, kan man genbruge det?

    tak

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *