Ny bestyrelse med mere vægt på demokratisk kultur

Ny bestyrelse i Sager der Samler

På generalforsamlingen den 14. marts blev to markante kvinder valgt ind i Sager der Samlers bestyrelse. Det er direktør for Kulturmødet, Trine Bang, og sognepræst i Langenæskirken i Aarhus, Louise Højlund Franklin.

Trine og Louise bidrager som henholdsvis leder af en fremtrædende kulturinstitution og visionær fornyer af den kirkelige tradition til en markant styrkelse af arbejdet med demokratisk kultur i Sager der Samler. I en tid med omstilling og krig har vi endnu højere grad end tidligere brug for at skrue op for de fortællinger, der samler os og styrker vores handlekraft som borgere i et frit og lige samfund.

Sager der Samler har 10 års jubilæum i år, og efter corona er både vi og verden forandret. Vi vil derfor gribe dette år som anledning til at se frem og skabe en retning for de næste skridt på rejsen. Paul Natorp, som er medstifter af Sager der Samler, vil som ny forperson stå i spidsen for dette arbejde.

Den nye bestyrelse består ud over Trine, Louise og Paul af tidligere borgmester i Fredericia, Uffe Steiner Jensen, medstifter og direktør i Social Sundhed, Kristina Louise Bliksted, Kaospilot og medstifter af Gladere Gader, Josephine Marquard og iværksætterkonsulent for kreative starups, Mette Marie Karlberg. Sammen med den daglige ledelse, som er de to medstiftere Kristin Birkeland og Morten Daus Petersen samt initiativtager til borgernetværket Med Hjerte for Aarhus, Jeppe Spure Nielsen, har Sager der Samler et virkelig godt hold i ledelsesrummet.

Susanne Hoeck og Torben Vinter er trådt ud af bestyrelsen. En kæmpe tak for jeres væsentlige bidrag.

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *