Morgenpolitik starter i Fredericia og Favrskov

I tre år har borgere og politikere i Aarhus før hvert byrådsmøde mødtes til en uformel dialog i øjenhøjde. Nu tager borgere i Fredericia og Favrskov stafetten op og starter selvstændige Morgenpolitik-initiativer i deres kommuner. Favrskov lægger for den 27. august Frabygningen i Hinnerup. Fredericia følger efter med et møde på Zoom den 6. september.

I begge kommuner bliver Morgenpolitik startet af borgere. I Fredericia står Uffe Steiner Jensen og Erik Schwensen bag. Uffe har lang tids erfaring som lokalpolitiker og var i en årrække borgmester i Fredericia. Uffe og Erik står desuden bag initiativet “Det Ønskede Samfund”, som gennem artikler og debatter skaber samfundsdebat og søger løsninger på “aktuelle og ubærlige problemstillinger”. I Favrskov er det Charlotte Holleufer og Bjarne Andersen, der står bag. Charlotte har i en årrække været tilknyttet Sager der Samler og Bjarne har selv erfaring fra byrådsarbejde i Favrskov Kommune. Morgenpolitik i Favrskov bakkes desuden op af foreningen “Hinnerup Mødes”.

De tre Morgenpolitik-initiativer i Aarhus, Fredericia og Favrskov grundlægger et netværk, der har til formål at udbrede Morgenpolitik samt at udvikle og styrke hinanden i arbejdet med Morgenpolitik.

Information om tid, sted og tilmelding til Morgenpolitik-møder er samlet på www.morgenpolitik.dk.

Share:

Kommentarer ( 1 )

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *