Lancering af Democracy Drinks I Aarhus

Vi havde en fest som værter for første udgave af Democracy Drinks i Aarhus. 40 lokale demokratientusiaster var med, og vi hørte lyntaler af bl.a. Peter MacLeod fra MASS LBP i Toronto, Roger Buch fra DJMX og Nina Tofte Hansen fra Arternes Aarhus.

Democracy Drinks er et uformelt mødeforum, hvor folk fra “demokratibranchen” (organiserede borgere, politikere, forskere NGO’er, demokratiske virksomheder, offentlig forvaltning) kan mødes og inspirere hinanden til mere og bedre demokrati. Det findes allerede i Bruxelles, Den Haag, Berlin og Washington DC. I Danmark deler Sager der Samler værtskabet med Demokrati Garage i København, og vi skiftes til at lave arrangementer hver anden måde.

Democracy Drinks Aarhus er en del af en større og voksende bevægelse, hvis formål er at støtte og styrke et internationalt fællesskab, der arbejder med at beskytte det liberale demokrati mod interne, eksterne og teknologiske trusler. Initiativtagere bag Democracy Drinks er organisationen Defend Democracy.

Teamet bag Aarhus udgaven er Janne Winther Jørgensen, Anders Boisen, Jeppe Spure Nielsen og Paul Natorp. Fra nu af, vil de invitere til Democracy Drinks den første torsdag hver anden måned. Næste gang den 4. februar.

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *