Godsbanden bygger en “Døråbner”

For få mennesker med handicap er med til at skabe kulturen på Godsbanen. Det vil vi gøre noget ved. Nu bygger vi en skurvogn, som skal være døråbner. Den skal trækkes bag Louis kørestol og indeholder kørestolsbadminton, bordtennis, ludo, kaffe og musik. Med hygge og leg åbner vi dørene til hinanden – med eller uden handicap.

Godsbanen på det gamle godsbaneareal ved Skovgaardsgade er et samlingspunkt for kulturproduktion i Aarhus. Louis Sylvester færdes der dagligt i sin kørestol og tager aktivt del i mange aktiviteter. Sammen med Sager der Samler har Louis skabt “Godsbanden” (med “d” som i “bande”) for at flere mennesker med handicap kan gøre det samme som ham og blive aktiv deltager i byens kulturliv.

Siden Godsbanden startede i marts 2014 har ideerne taget fart. Udgangspunktet var en guideordning for mennesker med handicap. Nu drømmer vi om at få vores egen skurvogn med lege og aktiviteter, som det er trygt at mødes om. Vi har allerede lavet skitserne, og vi har fundet de første materialer. Arkitekter, tømrere og andre ildsjæle er gået i gang med at eksperimentere med forskellige udformninger og vi afprøver de lege og aktiviteter, der skal være i skurvognen.

Vi arbejder på at bygge den færdig før jul. Har du gode ideer til skurvognen eller bare lyst til at være med? Så mødes vi hver mandag kl. 15-18 i foyeren på Godsbanen. Du er også meget velkommen til at kontakte os vores facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/godsbanden/.

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *