Ny guideordning på Godsbanen starter mandag 10. marts

Godsbanen1024x400

”Aarhus ER for alle” starter en guideordning på Godsbanen. Hver mandag fra klokken 14 til 16 viser vi rundt på Godsbanen med hjælp af Louis Sylvester, der kender centeret rigtigt godt. Målet er, at alle – også mennesker med særlige behov – sammen kan finde sig tilrette og lære alle mulighederne på stedet at kende. Vi mødes ved sofaerne i foyeren.

Godsbanen ER for alle

Godsbanen er med sine mange arrangementer, kreative værksteder og store fælles arealer et sted, hvor der er mange muligheder for at være med, uanset hvem, man er.

Men det kan virke overvældende at finde ud af, hvordan præcist man kommer i gang – især hvis man bruger kørestol eller har andre særlige behov. For hvor skal man gå hen, og hvad kan man gøre? Med guideordningen bliver det muligt for nye brugere at have nogen at følges med, der kan lede én i den rigtige retning.

Nogen at følges med

Vi er en lille flok, som mødes hver mandag i to timer for at hjælpe hinanden til rette. En af os er Louis Sylvester. Louis er selv fast bruger af Godsbanen, og derfor inde i dagligdagens gang på stedet. Derudover er Louis kørestolsbruger og kender således i bogstaveligste forstand til alle stedets genveje.

Et fast mødested med en frisk kop kaffe

Vi mødes i foyeren ved sofaerne. Her vil der være kaffe og god lejlighed til at få en snak om de muligheder, der findes på Godsbanen.

Vi håber på at kunne skabe relationer mellem nye brugere, så vi på den baggrund i fremtiden kan hjælpe hinanden og andre på vej.

 

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *