Ledelse i civilsamfundet – et vidensnetværk i samarbejde med Jyllands-Posten

Sager der Samler har de seneste tre år drevet et videns- og visionsnetværk i samarbejde med Jyllands-Posten. Netværket hedder “Ledelse i civilsamfundet” og tæller for tiden tolv medlemmer fra en række toneangivende civilsamfundsorganisationer i Aarhus og Østjylland. Nu starter en ny sæson, og netværket er åbent for en håndfuld nye deltagere.

Baggrunden for netværket er, at civilsamfundet er en særlig branche, at den har en særlig rolle, og at vi må støtte og inspirere hinanden lokalt for at løfte og udvikle hele området.

Opgaven som leder og iværksætter i civilsamfundet er på rigtigt mange måder forskellig fra ledelsesopgaven i det private erhvervsliv eller i det offentlige. Samtidig påtager civilsamfundet sig en vigtig samfundsopgave, både i forhold til at drive indsatser, som er til gavn for udsatte og marginaliserede grupper, i forhold til at skabe et rigt kultur- og fritidsliv – og ikke mindst i forhold til at være en drivkraft i fornyelsen af samfundet.

Netværket holder fem møder årligt som rummer viden udefra – og inspirerende dialoger mellem medlemmerne. Hvert møde har et tema, som både kan føre os op i helikopteren for at se det store billede og ned i maskinrummet for at forstå konkrete metoder og redskaber, der virker bedst i den daglige drift.

Læs mere om netværket og møderne i de foregående sæsoner her: JP Aurora – Ledelse i civilsamfundet

Hvis du er leder i en civilsamfundsorganisation og gerne vil høre mere om netværket, så skriv en mail til netværksleder Paul Natorp på paul@sagerdersamler.dk.

 

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *