Skab din egen fortælling

MASTERCLASS: Nina Tofte Hansen udfordrer deltagerne til at se hvad der sker, når vi ændrer vores fortælling om hvem vi er. Ved at ændre den måde vi bsekriver os selv og det vi gør, kan vi frigive masser af ny energi og åbne op for nye muligheder.

“Der er noget magisk ved fortællinger. De  udspringer af den verden vi lever i , men samtidigt kan vi også ændre verden ved at ændre de fortællinge vi skaber.”

 

Vi har alle sammen en fortælling om hvem vi er – både den vi fortæller hinanden og dem vi fortæller os selv.  Det magiske er jo, at det er en fortælling vi selv skaber og nogle gange kan vi skabe os selv om, ved at vælge en ny fortælling. I den her master class deler jeg historien om, hvad der skete, da jeg selv begyndte at lege med fortællingen om mig selv. Min pointe er, at der ligger masser af uudnyttet energi i at turde genfortælle sig selv, og jeg håber på at inspirere andre ved at dele mine erfaringer. Denne master class er meget langt fra kurser der handler om personlighedsudvikling og selvrealisering, idet jeg har en meget mere legende, uhøjtidlig og lavpraktisk tilgang til det at genfortælle sig selv.

Forløbet bliver en frisk blanding af fortællinger og øvelser og du kan regne med at komme på banen og få konkret, kreativ sparring på din egne fortælling og dine egne sager fra mig og de andre deltagere. Sammen leger vi med at genfortælle os selv.

Faglige temaer

  • Fortælling
  • Kommunikation
  • Aktivisme

Praktisk

Masterclassen finder sted hos Sager der Samler i Vestergade 43, baghuset, 8000 Aarhus C. Deltager du som hverdagsaktivist og betaler af egen lomme er prisen 400 kr. Deltager du som medarbejder i en virksomhed, hvor virksomheden betaler for dig, er prisen 2.000 kr.

Datoer:

  • Onsdag den 17. januar kl. 13-17
  • Tirsdag den 30. januar kl. 13-17
  • Lørdag den 10. februar kl. 10-14

Nina Tofte Hansen

Nina Tofte Hansen er initiativtager til Arternes Aarhus, som sætter naturen på dagsordenen ved at udnævne ambassadører for de forskellige arter af dyr og planter, som lever i Aarhus. Projektet har skabt stor opmærksomhed i medier og blandt politikere ved bl.a. at deltage aktivt i valgkampen i forbindelse med kommunalvalget 2017. Nina har de seneste 10 år udviklet sin egen måde at lave kampagner, der italesætter alvorlige emner med en humoristisk kant. Hun ejer den lille virksomhed Rod og har flere års erfaring med undervisning og formidling.

Læs mere

Du kan læse mere om Arternes Aarhus på projektets hjemmeside og på Facebook. Læs mere om Nina på hendes profil på Linkedin.

Information og tilmelding

Nina Tofte Hansen
20948423
nina@rodnet.org


Om Aktivist Akademiet

Hverdagsaktivister formidler gennem masterclasses deres egen erfaring og bruger deres viden til at styrke andre i deres handlinger.  Indtægterne går til at understøtte aktivistens arbejde (2/3) og til at drive Sager der Samler (1/3).