Morten Daus-Petersen

Morten er ægte lokal Aarhusianer, født og opvokset i Aabenraa. Han har et højt engagement for trivsel og værdiskabelse i arbejdslivet.

Morten var med til at starte Sager der Samler i 2012. Han har ansvaret for økonomi, HR og administration med stærkt fokus på transparens og ordentlighed, som er en grundlæggende forudsætning for Sager der Samlers troværdighed.

Det er værdier han aktivt formidler til sagerne, når han hjælper dem med at skabe organisationer og økonomiske systemer efterhånden, som de vokser og modnes. Morten er også kontaktleddet til Jobcenteret for praktikanter og holder tit CV workshops for vores praktikanter.

Morten har siden starten været en del af bestyrelsen og ledelsen i Sager der Samler. I 2021 forlod han bestyrelsen og fortsætter indsatsen i den daglige ledelse.

Ved siden af Sager der Samler er Morten selvstændig og arbejder med virksomhedsstrategi, organisationsudvikling og udvikling af lederskab. Før vi startede Sager der Samler, har Morten arbejdet som HR Chef i det private erhvervsliv i virksomhederne ISS og BDO.

Læs mere om Morten:

Linkedin