Mød Marie Kjærgård – aktiv i Sager der Samler.

mariekjaergaard1024x400

Marie er en kreativ sjæl med flair for kommunikation og kompetenceudvikling, som nyder at indgå i sammenhænge og kreative processer med andre mennesker. Hun kan lide at bruge sin hjerne, hjerte og krop, hvilket for hende er med til at definere livet. Derfor er hun aktiv hos Sager der Samler, hvor hun udfolder sit engagement. 

Et slaraffenland for ideudvikling

Marie har været tilknyttet Sager der Samler siden april 2013. Hun tager del i udviklingen af Toms Taxa, og er ildsjælen bag Gåvenner.

”Jeg kan lide at være en del af et fællesskab, hvor man gør noget med andre, hvilket er essensen af Sager der Samler. Sammen får vi ideer til at forbedre dele af livet for nogle mennesker” udtaler Marie og fortsætter:

”Jeg har mange ideer, som jeg her kan få vendt med andre, og selvom jeg måske ikke selv kan udføre disse ideer, kan jeg se at andre kan. Alles ressourcer kan vokse i samspillet med andre og med tiden – og det er dejligt, at jeg ikke behøver at have hele ansvaret, men kan stadig tage aktiv del”.

Det ligeværdige møde

Marie har et CV fyldt med livserfaringer. For 40 år siden flyttede hun til Aarhus for at studere. Maries passion for at indgå i fællesskaber og yde positive forskelle i civilsamfundet bragte hende blandt andet til Frankrig som volontør ved L’Abbe Pierres klunsere, hvor der skabes værdi af de mennesker samfundet kaldte affald. Marie har ligeledes levet i et ikke-voldssamfund i bjergene samt gennemgået en perlerække af forskellige jobstillinger i Danmark med det sociale møde som den klare røde tråd,

”Jeg forsøger at se mennesket som det er, for jeg bliver glad at blive set som den jeg er. Vi er alle ens på den ene eller anden måde. Vi har alle sorger, glæder og følelser”.

Alle skal med

I mange år har Marie arbejdet som projektkoordinator med kompetenceudvikling af jobkonsulenter samt uddannelse og udvikling for udsatte mennesker på arbejdsmarkedet med henblik på at få disse integreret på arbejdsmarkedet,

”At vise valgmuligheder har altid været vigtig for mig” udtaler Marie og fortsætter: ”Vi har alle et ansvar for os selv, men også hinanden og de mennesker vi har kontakt med. Og her har fællesskabet – i privatlivet, arbejdslivet og ved Sager der Samler – en stor værdi. Vi kan alle mødes i kommunikationen, have fælles tanker og sammen udrette visioner”.

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *