Sager der Samler får Medborgerprisen 2013 for innovation på det sociale område

Morten 1024x400

Sager der Samler modtog den 21. oktober Medborgerprisen 2013 som en påskønnelse for godt samarbejde med Magistraten for Sociale Forhold og Beskæftigelse. ”Man kan komme langt ved at tænke ud af boksen. Sager der Samler har skabt et stærkt netværk af ressourcepersoner fra både virksomheder, foreninger og det offentlige system, som bidrager med innovation og knofedt på blandt andet det sociale område,” sagde rådmand Hans Halvorsen under overrækkelsen.

For Sager der Samler gør prisen en særlig forskel ved at anerkende værdien af den særlige måde vi arbejder med at samle mennesker på tværs af traditionelle skel omkring en fælles sag. For os er medborgerskab også et mentalt sted, hvor vi er i øjenhøjde, er bevidste om gensidigheden i samfundet og har sans for at gøre idéer konkrete nok til at den enkelte kan få mulighed for at handle.

Baggrunden for indstillingen er initiativet “Aarhus ER for alle”, som vi samarbejder med Voksenhandikap i Aarhus Kommune om. Initiativet samler en lang række aktører fra byens forenings og kulturliv om skabe nye tiltag, der gør Aarhus til en by for alle – også mennesker med særlige behov.

Læs om Aarhus ER for alle

Vi er særlig stolte af, at modtage denne pris efter kun et års arbejde og vi ser den som en anerkendelse til de mange mennesker, der er involveret i vores arbejde.

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *