Vær med

Sager der Samler drejer sig om at være med. Og der er mange forskellige måder at være med på. Det starter med nysgerrighed, engagement og lysten til at lære og handle sammen med andre.

Tag initiativ til en sag

Har du en idé, du brænder for – og som mennesker kan samles omkring – kan vi hjælpe dig med at komme i gang. Vi kan bl.a. hjælpe med mobilisering, netværk, gode processer og et sted at mødes.

Vær med på en sag

Vil du være med til at handle og lære i fællesskab med andre engagerede mennesker, kan du være med på en sag. Du bidrager med det, du kan, og er med til at løse en konkret samfundsudfordring.

Vær med i hverdagen

Har du tid og lyst til at bidrage med dine evner og blive en del af et fællesskab, er der mange måder at komme i spil – lige fra at lede projekter til at fotografere eller bygge nye møbler.


Bliv praktikant

Vil du prøve dig selv og din faglighed af, så kom i praktik hos os. Du bliver del af et tværfagligt og kreativt miljø og er selv med til skabe din rolle. Du får sparring af mennesker med erfaring.

Lav et studieprojekt

Har du en opgave eller et projekt i forbindelse med dit studie, så byd ind med dine idéer og lad os se, hvordan vi kan samarbejde. Vi bakker op med fællesskab og sparring.

Bliv medlem

Vil du engagere dig i foreningen bag Sager der Samler og bidrage økonomisk gennem et kontingent, kan du blive medlem.

Skriv til Kristin Birkeland, hvis du vil vide mere.
kristin@sagerdersamler.dk