Støt og få dit eget eksempler af bogen: Mennesker der bare går i gang

I to år har vi portrætteret mennesker hverdagsaktivister. Verden har nemlig brug for handling, og vi kan selv vise vejen. Nu udgiver vi bogen med 130 portrætter, der gør en forskel. Få dit eget eksempler og støt en vigtig sag!

Støt crowdfunding-kampagnen og få dit eget eksemplar!

Vi har nemlig brug for fortællinger for at forandre verden – og for at forandre os selv i verden. De to ting hænger nemlig sammen. Det er også kernen i Sager der Samler og vi kalder det ofte for et poetisk projekt, fordi vi tror, at det er vigtigt at fortælle konkrete historier om mennesker, der tager sagen i egen hånd og forandrer verden en smule, lige dér, vor de er.

I forbindelse med, at Aarhus i 2017 var europæisk kulturhovedstad, kastede vi hele vores energi ind i at lave Rethink Activism Folkefestival: En by i byen med 14 institutioner og aktivister på scenen, som gentænke verden nedefra. Flere end 10.000 deltog. Men forberedelserne startede med at lave portrætter. En hverdagsaktivist ad gangen – og nu efter to år 130 ialt.

De udkommer nu i en bog med titlen “Mennesker der bare går i gang”. Crowdfunding-kampagnen er netop gået i luften og hvis du støtter kommer du med i bogen og får dit eget eksemplar tilsendt.

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *