Vær med2

Sager der Samler drejer sig om at være med. Og der er mange forskellige måder at være med på. Det starter med nysgerrighed, engagement og lysten til at lære og handle sammen med andre.

Der kan være mange grunde til at engagere sig i Sager der Samler. Måske har du lyst til at møde nye mennesker, der kan inspirere dig. Måske vil du gerne have inspiration til dit arbejde ved at opleve andre måder at samarbejde på. Måske er du på udkig efter nye måder at bruge dig selv og din faglighed på. Måske brænder du bare for at tage fat i en vigtig udfordring i samfundet og få mulighed for at handle, så det gør en forskel.

Den oplagte måde at bringe dig selv i spil på er ved at engagere dig i arbejdet med en sag. Her kan du vælge kun at lægge din indsats på selve værkstedsdagene, hvor et team af engagerede mennesker mødes på Sager der Samler. Eller du kan investere noget mere og selv være med til at organisere og lede arbejdet. Det kommer naturligvis an på, hvor meget tid du har, men også hvordan du har lyst til at udfordre dig selv.


Sager der Samler er en oplagt træningsbane for alle dem, der gerne vil øve sig på at blive bedre medarbejdere og ledere i en tid, hvor det er vigtigt at kunne motivere og mobilisere – og hvor arbejde udover løn også skal give mening.

En anden måde at være med på er at deltage som frivillig i selve udviklingen og driften af Sager der Samler. Vi har skabt en lille organisation af engagerede mennesker, der bidrager med deres tid og viden. Det kan have et fagligt fokus som design, kommunikation, dokumentation og research eller det kan dreje sig om at hjælpe med at drive et sted, hvor mange mennesker kommer og praktiske ting skal klares. Og vi har brug for flere.

Hvis du er interesseret, så tag kontakt til: Paul Natorp, paul@sagerdersamler.dk / 41400197

Sådan kan du være med


Hvis du er en ildsjæl og brænder for en sag

Du er en ildsjæl. Du har noget på hjerte. Måske brænder du for bæredygtighed eller for en sundere by. Og du leder efter en arena og flere engagerede mennesker, du kan arbejde sammen med. En god sag er en, der berører os alle og styrkes af mangfoldighed. Hvis du har sagen, kan du bringe den i spil i Sager der Samler.


Hvis du leder efter noget at brænde for

Du vil gerne være med til at gøre en forskel i samfundet og du vil gerne engagere dig sammen med andre. Men du ved ikke helt hvad, hvor og hvordan. Måske har du tidligere arbejdet som frivillig i en idrætsforening men vil gerne bruge dit engagement på nye måder. I Sager der Samler kan du finde noget at brænde for og nogen at arbejde sammen med.


Hvis du vil udvikle din evne til samarbejde og innovation

Du har en stærk faglighed og vil gerne udvikle dine evner, så du bliver bedre til ledelse og udvikling i en kompleks verden. Sager der Samler fungerer som en bevægelse. Her er ingen hierarkier og faste rutiner. Til gengæld er der stor erfaring indenfor ledelse, samarbejde og innovation. Og der er mennesker med vidt forskellige baggrunde, der samles om en sag.

Redskaber, inspiration, netværk

Sager der Samler drejer sig om at være med. Og der er mange forskellige måder at være med på. Det starter med nysgerrighed, engagement og lysten til at lære og handle sammen med andre.

Tag initiativ til en sag

Har du en idé, du brænder for, som mennesker kan samles omkring, kan vi hjælpe dig med at komme i gang. Vi kan bl.a. hjælpe dig med mobilisering, netværk, gode processer, og et sted at mødes.

Skriv til Kristin Birkeland
kristin@sagerdersamler.dk

Vær med på en sag

Vil du være med til at handle og lære i fællesskab med andre engagerede mennesker, kan du være med på en sag. Du bidrager med det, du kan og er med til at løse en konkret samfundsudfordring.

Skriv til Mette Sørensen
mette@sagerdersamler.dk

Vær med i hverdagen

Har du tid og lyst til at bidrage med dine evner og blive en del af et fællesskab, er der mange måder at komme i spil – lige fra at lede projekter til at fotografere eller bygge nye møbler.

Skriv til Mette Sørensen
mette@sagerdersamler.dk


Bliv praktikant

Vil du prøve dig selv og din faglighed af, så kom i praktik hos os. Du er selv med til skabe din egen rolle ud fra din interesse. Vi bakker op med fællesskab og sparring.

Skriv til Sara Mønster Frost
sara.frost@sagerdersamler.dk

Lav et studieprojekt

Har du en opgave eller et projekt i forbindelse med dit studie, så byd ind med dine idéer og lad os se, hvordan vi kan samarbejde. Du bliver del af et tværfagligt og kreativt miljø, og får sparring af mennesker med erfaring.

Skriv til Marie Bisgaard
marie@sagerdersamler.dk

Bliv mentor

Har du erfaringer og viden, du gerne vil dele, kan du blive en del af vores mentorkorps. Du kan blive mentor for f.eks. en praktikant, en sag eller hele fællesskabet.

Skriv til Morten Daus-Petersen
morten@sagerdersamler.dkBliv medlem

Vil du engagere dig i foreningen bag Sager der Samler og bidrage økonomisk gennem et kontingent, kan du blive medlem.
Bliv medlem