Finn din naturlige gjennomslagskraft

MASTERCLASS: Kristin Birkeland skaber et trygt læringsrum hvor vi arbejder med grundlæggende færdigheder i at træde frem og formidle.

“Jeg brænder for at flere finder tryghed til at vise hvem de er, hvad de står for og hvad de kan bidrage med. Jeg brænder for at flere oplever at kunne tale sin sag frem, bevæge nogen og selv lade sig blive bevæget. Jeg ønsker at folk som har noget vigtig på hjertet skal opleve mod, lyst og færdigheder ved at formidle.”

Vi arbejder handlingsorienteret med øvelser og træning underbygget af teoriindlæg og refleksioner.  Jeg deler mine erfaringer og værktøj til hvordan du kan gå fra usikkerhed og nervøsitet til at træde frem med naturlig autoritet og menneskelighed. Vi skaber sammen et trygt læringsrum, hvor vi lærer af hinanden og træner konkrete grundlæggende teknikker i at formidle, samt skabe et grundlag for egen praksis i hverdagen.

Forløbets endemål er, at deltagerne opdager og optager kvaliteter i sin kommunikation. Desuden at deltagerne ser på sit personlige lederskab i praksis – både når de træder frem og på andre områder, hvor de praktiserer lederskabet.

Denne masterclass er for kvinner og menn som har behov for å styrke selvtilliten, samt færdigheder til at formidle med levende gennomslagskraft.

Jeg har vært i mesterlære hos Erik Petersen. Jeg ble kjent med Erik  for 20 år siden. Da var han min lærer på KaosPiloterne i personlig gjennomslagskraft. Erik har erfaring fra teater og har jobbet med temaet i mange år. Jeg glæder mig til at dele dette arbejdet med dig.

Faglige temaer

  • Formidling
  • Lederskab
  • Mod

Praktisk

Masterclassen finder sted hos Sager der Samler i Vestergade 43, baghuset, 8000 Aarhus C. Deltager du som hverdagsaktivist og betaler af egen lomme er prisen 400 kr. Deltager du som medarbejder i en virksomhed, hvor virksomheden betaler for dig, er prisen 2.000 kr.

Datoer:

  • Onsdag den 17. januar kl. 13-17
  • Tirsdag den 30. januar kl. 13-17
  • Lørdag den 10. februar kl. 10-14

Kristin Birkeland

Nina Tofte Hansen er initiativtager til Arternes Aarhus, som sætter naturen på dagsordenen ved at udnævne ambassadører for de forskellige arter af dyr og planter, som lever i Aarhus. Projektet har skabt stor opmærksomhed i medier og blandt politikere ved bl.a. at deltage aktivt i valgkampen i forbindelse med kommunalvalget 2017. Nina har de seneste 10 år udviklet sin egen måde at lave kampagner, der italesætter alvorlige emner med en humoristisk kant. Hun desuden har flere års erfaring med undervisning og formidling.

Læs mere

Du kan læse mere om Arternes Aarhus på projektets hjemmeside og på Facebook. Læs mere om Nina på hendes profil på Linkedin.

Information og tilmelding

Nina Tofte Hansen
20948423
nina@rodnet.org


Om Aktivist Akademiet

Hverdagsaktivister formidler gennem masterclasses deres egen erfaring og bruger deres viden til at styrke andre i deres handlinger.  Indtægterne går til at understøtte aktivistens arbejde (2/3) og til at drive Sager der Samler (1/3).