Vi skifter gear med ny bestyrelse

bestyrelse1024x400

Vi har styrket vores bestyrelse med tre markante mennesker. Annemette Digmann, Tina Thomsen og Allan Aagaard vil bidrage med visionært samfundsudsyn, erfaring med social innovation og ikke mindst en solid viden om ledelse. Dette skift markerer en ny etape i Sager der Samlers liv med fokus på at blive en samfundsaktør man kan regne med – også på den lange bane.

Læs om vores nye bestyrelsesmedlemmer her:

Annemette Digmann
Tina Thomsen
Allan Aagaard

Den ny bestyrelse blev valgt på Sager der Samlers første ordinære generalforsamling, som blev afholdt den 20. marts.

Her blev det det også besluttet at gøre Sager der Samler til en erhvervsdrivende forening med et almennyttigt formål. Kernen i arbejdet er, at skabe og understøtte initiativer, der samler mennesker om at løse samfundsudfordringer gennem fælles handling og læring. Det fører til nye løsninger, ny viden og nye fællesskaber.

På halvandet år er der skabt 16 initiativer, der bæres af et stort og mangfoldigt netværk. Vi har desuden fået værdifulde erfaringer om, hvad der virker. Bestyrelsens vigtigste opgave er nu at modne dette arbejde og udvikle en bæredygtig organisation og forretning omkring det.

Den øvrige bestyrelse består af fire stiftere af Sager der Samler: Karen Ingerslev, Kristin Birkeland, Morten Daus-Petersen og Paul Natorp. Den femte stifter, Brett Patching, udtræder af bestyrelsen og vil bidrage som medlem og aktiv i forskellige initiativer.

Share:

Kommentarer ( 1 )

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *