Vi flytter og får plads til flere

Vi flytter til Vesterport 1-3, 3. baghuset

Den 3. marts flytter Sager der Samler til nye og større lokaler. Her får vi i 347m2 til at huse alle engagerede mennesker – og elevator, så alle kan komme ind. Flytningen er desuden anledning til at invitere små virksomheder, netværk og græsrødder ind i vores fællesskab. Planen er over tid at skabe et miljø af samfundsengagerede medborgere og iværksættere, der på forskellig vis spiller ind i udviklingen af vores by.

De nye lokaler er på adressen Vesterport 1-3, 3. sal baghuset. Det er for enden af Vestergade i et ældre pakhus, hvor “Lær Dansk” tidligere holdt til. Med den nye placering ligger vi tættere på andre aktive miljøer, som vi ønsker et naturligt samspil med. Det drejer sig bl.a. om Lynfabrikken, Godsbanen, Startup City og det nye VIA campus, som opføres på Ceres grunden.

Det første officielle arrangement i vores nye lokaler finder sted allerede to dage før flytningen. Det er en omfattende opsamling af viden på tværs af otte initiativer, som blev skabt for ni måneder siden på en workshop med titlen Sammen om Sundhed.

Vi inviterer til en officiel indvielse af vores nye lokaler fredag den 4. april kl. 16 til 22. Indbydelse følger.

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *