Vi er stolte af at kunne præsentere fem nye praktikanter

Praktikanter

Tag godt imod Marie, Anne, Julie, Stine og Helle, som er startet i praktik hos Sager der Samler i februar. Vi er rigtig glade for at have dem med på holdet bag Sager der Samler, og ser frem til et godt, sjovt og udbytterigt samarbejde. 

 

 

Marie 1024x400

Marie Bisgaard styrker kommunikationen

Marie læser kandidaten i Retorik på Aarhus Universitet og er i praktik hos Sager der Samler indtil slutningen af juni. Hun er med til at styrke Sager der Samlers kommunikationen og bidrager med en helt særlig sans for det sproglige udtryk. Marie valgte at komme i praktik hos Sager der Samler, fordi aktivt medborgerskab og idéen om, at alle kan være med til at påvirke samfundets udvikling, tiltaler hende.

Under sin praktik skal Marie skrive projekt om, hvordan det sproglige udtryk kan være med til at styrke Sager der Samlers identitet. Hun glæder sig til at prøve sit fag af i praksis og håber praktikken måske kan inspirere til specialet til efteråret.

 

Julie og Anne 1024x400

Julie Jorsal og Anne Westergaard bidrager med et antropologisk perspektiv

Julie og Anne læser Antropologi på Aarhus Universitet. Julie har lige afleveret bachelorprojekt, mens Anne gør klar til specialet. Interessen for samfundet og mennesket er høj hos dem begge. Derfor er Sager der Samler en helt ideel praktikplads, da der her er mulighed for at udforske samspillet mellem samfund og menneske. De håber at finde inspiration til videre studieforløb og specialeemne gennem praktikken.

Hos Sager der Samler er de tilknyttet sagen ”Ressourcemennesker”, hvor de bidrager med det antropologiske perspektiv. Anne og Julie synes, det er en spændende sag, fordi den udfordrer den stereotypiske opfattelse af, hvad der er normalt, og hvad der er afvigende i samfundet.

 

Stine 1024x400

Stine Kristensen har fokus på evalueringen af Sammen om Sundhed

Stine læser Læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet, og skriver speciale om evaluering og læring med fokus på praksisfællesskaber. Stine er en uvurderlig hjælp for Kristin i forbindelse med evalueringen og opsamlingen af viden fra Sammen om Sundhed.

Det var ikke et tilfælde, at Stine skriver speciale med udgangspunkt i Sager der Samler. Hun læser Læring og forandringsprocesser sammen med Sara Mønster Frost, der har været i praktik hos Sager der Samler siden september, og kender mange der har været engageret hos Sager der Samler.

 

Helle 1024x400

Helle Christoffersen disker op med udsøgt frokost og er aktiv i Vores Rum

Helle er tidligere Frontløber og uddannet pædagog fra Peter Sabroe. Helle kom i kontakt med Sager der Samler i forbindelse med opstarten af sagen ”Vores Rum”, hvor Jens, der er initiativtager til Vores Rum, inviterede Helle med. Nu er hun engageret i sagen og er startet i praktik.

Helle overrasker dagligt med de delikatesser hun tryller frem til vores frokost – vi sætter virkelig pris på at hun gør dagens samlingspunkt hos Sager der Samler til noget helt særligt.

Share:

Kommentarer ( 1 )

  • Marianne Thrane says:

    Som aktiv i Sager der samler opleves det som en gave at blive forstærket i grupperne med praktikanterne. De bidrager til at holde fokus og linker projekterne til Sager der samler på fin vis. Herligt! (har også prøvesmagt Helles frokost – lækkert.
    Marianne Thrane

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *