Aarhus Konferencen udvikler ”fælledskaber” i Aarhus – Sager der Samler er med

“Act with Aarhus – Initiativ og Fællesskaber” er overskriften for Aarhus Konferencen 2013, som er mødestedet for erhvervslivet i byen. Temaet for konferencen er fællesskab om udvikling og handling – og Sager der Samler er med.

En af hovedtalerne på konferencen, Tor Nørretranders, kalder fællesskaber om udvikling og handling for “fælledskaber”. Sammen med Søren Hermansen fra Samsø Energiakademi har han skrevet en bog om at skabe store resultater ved at bygge fællesskaber omkring de fælles ressourcer – “fælleden”.

På konferencen vil deltagerne høre beretninger fra mennesker, som omsætter virkelyst, initiativ og fællesskab side om side med kerneforretning og de daglige udfordringer i erhvervslivet. Der vil være konkrete eksempler fra Samsø Energiakademi og Djurs Windpower i Grenå, hvor tanken om fælleden og fællesskabet skaber vækst og udvikling.

Sager der Samler er med til at skabe konferencen og spiller en væsentlig rolle, i den efterfølgende workshop, hvor deltagerne selv skal definere fælleder i Aarhus og skabe relationer til udviklende fællesskaber. Deltagerne kan gøre brug af fem videnstationer, hvor de kan hente inspiration til deres udviklingsarbejde. Sager der Samler står for videnstationen “Borgerdrevne initiativer” sammen med FOSIA og StartUp City. De øvrige videnstationer er Aarhus Kommune, Kulturlivet, Uddannelse og Produktionsvirksomhed.

Håbet er, at deltagerne går derfra med spirende samarbejdsrelationer på tværs af sektorer og inspiration til at gøre noget sammen for Aarhus.

Konferencen foregår i kreative rammer i Aarhus Teater tirsdag den 16. april 8:00 – 14:00

Læs mere om Aarhus Konferencen her

Share:

Kommentarer ( 0 )

    Skriv en kommentar

    Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *