Gåvenner

Gåvenner handler om glæden ved at gå sammen med andre – og om at styrke fællesskab og social kontakt.

Det kan gå godt

At gå er for alle, og af flere årsager er det godt at gå. Både for sindet og for kroppen. At gå er en gratis bevægelsesform. Det kræver blot, at man tager et skridt ad gangen, den ene fod foran den anden på vej ud i naturen. Og man behøver ikke et bestemt antræk for at gå en tur. At gå kan fungere som en mental pause, et afbræk fra hverdagen. Man kan gå alene, eller man kan gå sammen i en flok. Det kan være et mødested, hvor man vender verdenssituationen og opnår nye perspektiver.

At gå, især sammen med andre, er styrkende for fællesskab og social kontakt. Men ikke alle får bevæget sig, hvilket kan skyldes mangel på motivation.

Vi kan alle gå en tur

Med Gåvenner ønsker vi at engagere aarhusianere i at benytte sig af den frie mulighed for at komme ud af stuen og gå. Vi vil vise, at man kan møde andre mennesker ved gå en tur under uformelle forhold. Vi vil vise, at man kan finde glæden til at gå ved at følges i samlet flok. Vi vil vise, at man i samme åndedrag – eller skridt – kan få rørt sin krop og forbedre sin fysik og måske også livskvalitet.

Når tilslutningen til Gåvenner er stor nok, ønsker vi, at gåvennerne kan mødes på eget initiativ, hvor gåture og samtaler fortsættes på egen hånd, med mulighed for at etablere Gåvenner flere steder i Aarhus.

Hvem er med?

  • Marie Kjærgaard
  • Erik Petersen


Status

Har du lyst til at få lidt luft i skønne omgivelser og en god snak med andre, så kom og vær med. Vi finder glæden ved at gå i fællesskab, og der er plads til både fortælling og tavshed. At gå i naturen er en sikker vej til nye oplevelser – et pusterum fra hverdagen, der giver ny energi.

Vi mødes hver mandag kl. 17 på parkeringspladsen ved Belle­vuehallen på hjørnet af Vestre Strand Allé og Nordre Strandvej i Risskov. Vi går ca. 40 minutter – alle er velkomne – man mø­der bare op. Vi kigger efter dig når du kommer.

Aktuelt

Se indlæg om Gåvenner

Se Gåvenners facebookside


Kontakt

Marie Kjærgaard
marie.dora.k@gmail.com