Mad der Samler

En kødfri og klimavenlig madklub med næring til både krop og ånd.

Næring til krop og ånd

Formålet med madklubben er socialt samvær, erfaringsdeling og debat omkring det, som optager os. Vi mødes over et sundt og klimavenligt måltid, hvor vi giver hinanden næring til både krop og ånd.

I Mad Der Samler mødes vi over et kødfrit og klimavenligt måltid for gensidigt at inspirere hinanden. Efter maden kan vi på skift komme med oplæg eller input til de øvrige om, hvad vi har på hjertet eller projekter og aktiviteter, vi brænder for. Der er også mulighed for at invitere andre ind eller under måltidet vælge at lægge fokus på et bestemt område.

Sundere mad giver en sundere verden

I Mad Der Samler vil vi ændre vores madvaner, henimod et øget fokus på klimaet og bæredygtighed. Det gør vi fordi vi ser at vores og mange andres madvaner, i højere grad er dikteret af nemhed i en travl hverdag eller “det plejer vi at gøre” end et fokus på klima og positiv forandring. Derfor udfordrer vi os selv og andre til at tænke i nye og mere klimavenlige baner.

Vi har en drøm om, at mad kan være en indgang til debat om, hvordan vi forbruger naturen og vores ressourcer.

Hvem står bag?

Vi er for tiden en halv snes medlemmer med god plads til flere. Så kontakt én af vores kontaktpersoner for tilmelding og få oplysning om hvornår vi mødes.


Det sker

Vi mødes hver anden uge. To-tre medlemmer af madklubben står for at lave menuen, købe ind og lave maden, når vi mødes for at spise sammen. Opgaven med at lave mad går på skift, og vi skiftes også til at arrangere aftenens højskoleoplæg. Oplægget kan være planlagt på forhånd. Eller vi kan beslutte, hvad oplægget skal handle om, mens vi spiser. Normalt vil det være en af deltagerne, der står for højskoleoplægget. Men vi kan også invitere gæster til at afvikle det.

Vi spiser klokken 18. Bagefter hjælpes vi ad med at rydde op og vaske op, inden vi går i gang med højskoleoplægget klokken 19.30. Aftenen slutter normalt inden klokken 21.

Find os på vores hjemmeside: maddersamler.wordpress.com

Sted

Sager der Samler
N.J. Fjords Gade 2, bygning D
8000 Aarhus C

Kontakt

Hvis du gerne vil være med kan du kontakte:

Merete Vind tlf. 22 77 20 98
Lisbeth Christensen tlf. 23 70 72 55