Vær med til at kvalificere Aarhus’ nye sundhedspolitik

Dialog om sundhedspolitik

Aarhus skal have en ny sundhedspolitik. Jette Skive, der er rådmand for Sundhed og Omsorg, har bedt Sager der Samler om at være vært for nogle dialoger, der skal kvalificere grundlaget for den.

Målet for sundhedspolitikken er, at aarhusianerne får bedre livskvalitet og trivsel, at de lever længere, at alle skal have lige mulighed for et sundt liv og at flere i højere grad skal være uafhængige af behandling, pleje og hjælp. Dialogerne skal udforske vigtige temaer for sundhedspolitikken og give input, der kan styrke det videre arbejde.

Læs invitationen fra Jette Skive, rådmand for Sundhed og Omsorg og vær med.

Vi arbejder nu på højtryk for at samle 140 mennesker, der vil være med. Sammen med medarbejderne i Sundhedsudvikling har vi inviteret en mangfoldig gruppe af borgere, fagpersoner og interessenter, heriblandt alle dem, der er med i de mange initiativer i Sager der Samler, som handler om sundhed.

Dialogerne foregår på fire eftermiddage omkring fyraften den 5., 6., 7,. og 8. maj. Man deltager kun på et møde. Grunden til, at de er fordelt over fire dage er, at flere kan være med. Samtidig bliver deltagerantallet ved hvert møde overskueligt, så der bliver mulighed for gode dialoger og møder på tværs.

Vi er glade for den tillid Sundhed og Omsorg har vist os og vi vil gøre hvad vi kan for at skabe rammerne for nogle gode og udforskende dialoger. Sundhed angår os alle og vi har brug for hinanden for at leve sunde liv. Vi håber derfor, at dialogerne kan bidrage til at byens sundhedspolitik bliver en sag, der samler os på tværs af sædvanlige skel mellem kommune, region, virksomheder og borger.

Share:

Kommentarer ( 2 )

  • Thomas Kruse says:

   Kære venner
   Hvornår er det konkret at møderne om sundhedspolitik foregår i næste uge?
   kh
   Thomas K

  • Paul Natorp says:

   Dialogerne foregår den 5., 6., 7. og 8. maj. Alle dage fra 15-18. Det er samme indhold på alle møderne. Hvis du vil være med tilmelder du dig kun en af dagene. Se invitationen her.
   Kh Paul

  Skriv en kommentar

  Din email-adresse vil ikke blive offentliggort. Obligatoriske felter er markeret med *