Kristin Birkeland

Kristin er en ægte lokal Aarhusianer, født og opvokset i Norge. Hun brænder for at dem, som let bliver marginaliseret, skal føle tilhørighed og få en stemme.

Kristin var med til at starte Sager der Samler i 2012. Hun har været en del af ledelsen og bestyrelsen siden start, men trak sig ud af bestyrelsen forår 2021. Kristin elsker det mangfoldige fællesskab i Sager der Samler. Hun har et stærkt fokus på kulturen, fællesskabet, historiefortælling, læring, ritualer og rutiner. Det er en afgørende rolle fordi det styrker relationerne og minder os om, hvem vi er, hvad vi står for, vores handlekraft og kreativitet.

Kristin bliver næret af at se mennesker fra det mangfoldige fællesskab i Sager der Samler får en politisk stemme og skaber en ny fortælling. Hun er optaget af at relationer mellem borgere og politikere bliver styrket. Derfor har hun også taget initiativ til Morgenpolitik.

Ved siden af Sager der Samler er Kristin coach, underviser i nærvær og kommunikation gennem kurset ’Powerful Presence’ i samarbejde med Kaospilot og skaber kunst på lærreder.

Læs mere om Kristin her:

Hjemmeside
Linkedin