Pitstop for mennesker i krise

Pit stop

Vi vil skabe et tilflugtssted for mennesker der er ramt af en dyb eksistentiel krise, hvor de kan finde sindsro til, at håb dukker op igen, og der er en ny vej at gå.

Hjælpen er ikke tilgængelig

Mennesker kan i løbet af deres liv opleve en afgrundsdyb krise af dyb tomhed, hvor de oplever ikke at kunne være alene uden støtte og omsorg. Men hvor skal de tage hen? Det opleves som om familie og venner ikke magter at hjælpe. De bliver afvist på Psykiatrisk Skadestue igen og igen. Det opleves som om den eneste mulighed er, på selvdestruktiv vis at gøre sig fortjent til hjælp. 

Hjælpen skal gøres tilgængelig

Visionen er at skabe et tilflugtssted for mennesker i en dyb eksistentiel krise, hvor de kan søge hen i en kort periode og finde tryghed, omsorg og sindsro. En sindsro der opleves på en måde, så håb og tro opstår, og der findes en ny vej at gå ud af krisen. Visionen er også, at tilbyde mennesker starthjælp til at gå den nye vej sammen med andre, i et fællesskab. Det er i et fællesskab, vi som mennesker skal finde tryghed og omsorg til at udvikle os hele livet.

Hvem er med?

  • Poul Erik Svenningsen
  • Kristin Birkeland
  • Mette Sørensen
  • Julie Egesberg Jorsal

Status

Sagen er på stand-by og kan samles op af nye engagerede kræfter.

Aktuelt

Se indlæg om Pitstop


Kontakt

Poul Erik Svenningsen
pouleriksv@gmail.com