Grønne Skridt

Grønne Skridt, Stine, Anna, Mette, Marie Bisgaard, Jakob, Sara

Vi vil gøre det let at handle mere bæredygtigt i hverdagen ved at formidle valg og muligheder om bæredygtighed i bred forstand.

Bæredygtighed er komplekst

Mange af os lever ikke så bæredygtigt som vi kunne, og som vi faktisk gerne ville. Mange er frustrerede over, det er vanskeligt at gennemskue, hvordan vi træffer de mest bæredygtige valg, når vi f.eks. laver mad, køber tøj eller bygger om. Som samfund står vi over for store udfordringer miljømæssigt, socialt og økonomisk, men det er de færreste, der har mulighed for – og lyst til – at lave helt om på deres liv for at leve fuldstændig bæredygtigt.

Fra tøven til grøn handling

Ambitionen er at skabe opmærksomhed om bæredygtighed i bred forstand – miljømæssigt, socialt og økonomisk – og formidle valg og muligheder for mere bæredygtighed i hverdagen. Vi drømmer om, at det på sigt bliver nemt og selvfølgeligt for alle at leve mere bæredygtigt. Og vi vil illustrere, at små ændringer også kan gøre en forskel. Vi har derfor startet bloggen grønneskridt.dk, hvor vi gennem dialog og debat om forskellige temaer inspirerer til handling. Vi vil vise, at bæredygtighed ikke behøver være afsavn og løftede pegefingre, men også er livsglæde, fællesskaber og nye muligheder.

Hvem er med?

  • Stine Kristensen
  • Sara Mønster Frost
  • Marie Bisgaard
  • Anna Johannesen
  • Jakob Worm
  • Mette Sørensen

Status

Vi har stiftet den forening, der driver og udvikler initiativet. Stort tak til Miljø og Energifonden, som har bevilliget 5000 kr. til Grønne Skridt. Det har gjort det muligt for os at gå i gang med at lave vores hjemmeside med grøn webhosting fra Green Volcano.

Aktuelt

Se Grønne Skridts blog

Se Grønne Skridts facebookside


Kontakt

Stine Kristensen
kristensen.stine@gmail.com