Paul Natorp

Paul Natorp er ægte lokal aarhusianer født og opvokset i Sønderborg. Han brænder for at styrke borgernes bidrag til samfundsudviklingen gennem handlekraft og kreativitet.

Paul var med til at starte Sager der Samler i 2012 og var medlem af ledelsen til 2021. Nu er han i bestyrelsen. Paul bruger sit engagement på flere plan i Sager der Samler. Han var bl.a. projektleder for Rethink Activism Folkefestival i 2017 og tog initiativ til Mini-borgersamlingen om klimavenlig transport’ i Aarhus.

Paul er den bedste strategiske brobygger for vores hverdagsaktivister overfor kommunen og andre samarbejdspartnere. Han er skarp i forhold til at udvikle et sprog, der kan formidle Sager der Samlers visioner om menneskelig dannelse og bæredygtig, demokratisk samfundsudvikling.

Udover at være aktiv i Sager der Samler træner Paul ledere i kreativt lederskab sammen med Kaospilot. Han har siddet i Frivilligrådet og repræsenterer Sager der Samler i OECD’s demokratinetværk ”Innovative Citizen Participation Network”. Paul er desuden leder for Jyllands-Postens videns- og visionsgruppe om civilsamfund, JP Aurora.

Læs mere om Paul:

Hjemmeside
Linkedin